Zoeken
  • Fred Beljaars

Meditatie voor manifestatie

Bijgewerkt: mrt 22

Meditatie voor manifestatie Meditatie heeft de kracht om resultaten te creëren in je lichaam, je leven en de wereld om je heen. Dit is geen 'spook verhaal', maar een praktijk die is omarmd door toppresteerders in elke branche.

Kobe Bryant was een van de beste Basketballers ooit. Hij behaalde de op een na hoogste score voor één spel in de NBA-geschiedenis van 81 punten. Voordat hij deze ongelooflijke prestatie bereikte, mediteerde hij. Hij visualiseerde zichzelf dat hij meer dan 80 punten scoorde - hij zag zijn teamgenoten en de tegenstanders, hoorde wat ze zeiden, rook de aroma's van de arena en voelde de bal in zijn handen. Olympische atleten en high-performers delen allemaal een soortgelijk proces van mediteren over hun prestaties voordat ze het veld opgaan. In feite heeft bijna elk professioneel team een ​​staf van sportpsychologen die de leden meditatie, bevestiging en visualisatietechnieken leren.

In de wereld van vechtsporten is Chi Kung een meditatie- en ademhalingsoefening die wordt gebruikt om energie in het lichaam te manipuleren voor genezing en voor gevechten. Beoefenaars manifesteren deze genezende en strijdende kracht door hun levenskracht te richten. - Ase genoemd in Ifa, Ka in Kemetic, de geest in het Westen en Chi in Oosterse systemen. En over Ifa gesproken, gerechtigheid - Iwapele genoemd - kan worden gemanifesteerd door middel van meditatieve recitatie en oprechte verering. Ingewijden gebruiken een meditatief gebed genaamd Adura om hun Oris (zielen) te verbinden met de Allerhoogste Olu-Orun.

Affirmaties voor manifestatie Affirmaties worden ‘light body work’ genoemd in de Ifa en ze werken. Een Affirmatie is een positieve boodschap die - indien vaak genoeg herhaald - invloed heeft op je onderbewustzijn. Eerder noemde ik dat een van de doelen van meditatie is om de controle te krijgen over het wilde dier dat jouw geest is. Affirmaties helpen je, omdat de geest bezig is met het herhalen van één zin. Niet alleen zal jouw actieve geest bezet blijven, maar jouw onderbewustzijn zal beginnen te 'luisteren' en werken volgens je Affirmaties. Hoewel je niet in een zittende positie hoeft te zitten, moet je jouw affirmaties wel hardop herhalen. Terwijl je je Affirmatie chant, let je op door naar jezelf te luisteren als de oneindige waarnemer of de 'ik in ik'.

Gebeden en gezangen

Gebeden en gezangen zijn vormen van meditatie die vergelijkbaar zijn met affirmaties. Chants zoals ‘om’ beïnvloeden je bewuste staat met behulp van zelf geproduceerde trillingen. Dankzij technologie kunnen we ons bewustzijn manipuleren met behulp van binaurale beats of frequenties die herhalen of moduleren.

Superieure prestaties manifesteren Als je mediteert voor prestaties, is het belangrijk dat je elk element van hoe een perfecte uitvoering eruitziet in kaart brengt voordat je gaat zitten. Je prestaties kunnen een atletisch evenement, een debat, een date of een speech zijn. Als je eenmaal hebt gedefinieerd wat je wilt manifesteren, kom je in een meditatieve positie. Gebruik je gedachten om door elk detail van een perfecte uitvoering te lopen - van de eerste stap die je neemt naar het prestatieveld tot het overwinningsfeest nadat je klaar bent. Hoe meer je in staat bent om de volledige uitvoering in beeld te brengen - inclusief het gebied waar je gaat optreden - hoe effectiever je zult zijn. Je moet het ruiken. Je moet het horen. Je moet het voelen. Laat elk detail in jouw gedachten ontvouwen. Stel je ten slotte voor hoe succes eruit ziet, voelt en ruikt. Voel de haast van een hoog zelfbeeld en het gevoel van opluchting. Start het proces vervolgens opnieuw.


Fred Beljaars49 keer bekeken
Contact
Als je geïnteresseerd bent om samen te werken, vul dan het formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk.
Alleen serieuze en toepasselijke vragen.
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 by Fred Beljaars | Creator