Zoeken
  • Fred Beljaars

Inspirator 3: Steve Hardison

Inspiratiebronnen inspireren je om in beweging te komen en te blijven. Ze geven je nieuwe inzichten en je leert ervan. De komende weken deelt Fred Beljaars zijn inspiratiebronnen in deze blog. Deze week inspiratiebron drie: Steve Hardison.


Leiderschap

“Steve Hardison is één van de succesvolste coaches op aarde. Door Johan kwam ik in aanraking met coaches. Als personal trainer en voedingsconsulent volgde ik een training bij hem. Al heel snel ging het over persoonlijk leiderschap en dat vond ik heel interessant. Johan vroeg of ik het misschien leuk vond om leiderschapstrainingen samen met hem te gaan geven. Van dat plan is uiteindelijk niks gekomen, maar het idee van coach was geboren. Johan heeft me veel geleerd en bracht me in contact met coach Dusan Djukich.

Ik meldde me aan voor een training bij Dusan Djukich in San Francisco. Hij was een topcoach waarvan ik kon leren. Hij sprak vol lof over Steve Hardison, waardoor ik nieuwsgierig werd naar Steve Hardison.

“Hij noemt zich de The ultimate coach en dat is terecht.”

Steve Hardison

“Via internet volgde ik wat Steve Hardison bezighield en hij bleek een ontzettend interessante man en één van de beste coaches. Hij demonstreert een mooi mens. Dat zie je bijvoorbeeld in hoe liefdevol hij over zijn vrouw spreekt, maar ook in hoe hij coacht, dat doet hij vol overtuiging en met passie voor de ander. Een echte inspirator is hij. Op een dag hoorde ik dat hij naar Engeland kwam. Dit was dé kans voor mij om hem in levenden lijve te ontmoeten. Voor wie in de buurt was kon een afspraak maken. Ik dacht natuurlijk direct: ik ben in de buurt! M’n vriendin nam meteen actie en boekte een vlucht en overnachting, zonder te weten of we überhaupt uitgenodigd zouden worden. Gelukkig kwam kort daarna de doorslaggeven de boodschap dat we hem konden ontmoeten!”

De ontmoeting

“Daar zaten we mijn vriendin en ik, ruim op tijd wachtend in de lobby van een groot luxueus hotel waar Steve Hardison verbleef. Hardison staat bekend om zijn stiptheid en ik was benieuwd of dat ook klopte. Natuurlijk was hij zoals je van hem verwachtte precies op tijd. Toen hij de lobby binnenkwam vulde zijn energie de hele ruimte, hij raakt je direct. Ook zegt hij niets. Hij zag er casual uit met zijn jeans en overhemd aan, maar je blik werd automatisch naar hem toe getrokken. Hardison kwam liep naar mij toe. Hij verwachtte natuurlijk niet dat een er een malloot uit Nederland zou komen en hij liet weten dat hij dat mijn komst erg waardeerde. Hij zei hij: “Van alles dat je had kunnen doen, kies je ervoor om naar mij in toe te komen”. Hij weet als geen ander hoe belangrijk tijd is. En hij was oprecht dankbaar.”

The ultimate coach

“Hardison geeft je onmiddellijk een goed gevoel. Dat hij makkelijk contact maakte, viel me op toen we die middag met de kleine groep genodigden samen waren. Hij geeft iedereen aandacht en weet je te raken, door de juiste dingen te doen en te zeggen. Hij coacht door niet te coachen maar door het vertellen van verhalen, die voor die persoon op dat moment belangrijk zijn en dat maakt hem geniaal. Als je goed luistert, dan haal je dingen die waardevol voor jou zijn eruit. Coachen is de mensen zelf de verantwoordelijkheid geven en dat doet hij. Hardison inspireert mensen met zoveel bezieling, dat had ik nog niet eerder gezien, hij is heel intens. Als hij merkt dat je in je hoofd zit, heeft hij zijn eigen manieren om je daaruit te halen. Hij zet je weer met beide benen in de realiteit en leert je dat je met absolute commitment alles kunt creëren. Het is een spirituele man en een leider. Hij noemt zich de The ultimate coach en dat is helemaal terecht.”

Meer weten over Steve Hardison? Bekijk zijn website: https://theultimatecoach.com

Fred Beljaars is gecertificeerd Leadership en Life Coach en heeft een achtergrond in de topsport. Hij werkt resultaatgericht. Typerend voor hem is zijn licht opgewekte stijl en directheid. Meer weten? https://www.fredbeljaars-creator.nl of neem direct vrijblijvend contact op via e-mail.


21 keer bekeken
Contact
Als je geïnteresseerd bent om samen te werken, vul dan het formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk.
Alleen serieuze en toepasselijke vragen.
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 by Fred Beljaars | Creator