Zoeken
  • Fred Beljaars

Inspiratiebronnen

Inspiratiebron 1: Vriendin

Inspiratiebronnen inspireren je om in beweging te komen en te blijven. Ze geven je nieuwe inzichten en je leert ervan. De komende weken deelt Fred Beljaars zijn inspiratiebronnen in deze blog. Deze week inspiratiebron nummer één.

“Mijn vriendin is mijn grootste inspiratiebron. Je kunt natuurlijk een inspiratiebron online hebben. Maar zij laten natuurlijk alleen een deel van zichzelf zien waarvan zij willen dat je die mag zien. Zo iemand ken je dan eigenlijk heel oppervlakkig. Met je partner is dat anders. Die kan je niet uitzetten, het is altijd alles of niks. Daarom vind ik mijn partner mijn krachtigste inspiratiebron, omdat het echt en compleet is.”

“Ze staat altijd aan, dat maakt haar heel krachtig.”

Communicatie skills

“Mijn vriendin doet dingen op haar manier. Ze heeft gestudeerd en dat zie je terug in hoe ze iets onderneemt. Ze doet alles volgens een patroon, waardoor ze geen steken laat vallen. Ook haar communicatievaardigheden zijn een gave. Ze heeft een brede woordenschat en weet haar woorden zo te gebruiken dat het klinkt als muziek. Iedereen kan spreken maar niet alles klinkt even mooi en niet alles komt binnen. Zij maakt combinaties met woorden zo heb ik nooit iemand horen praten. En van haar communicatie skills leer ik ook weer.”

Stabiliteit

“Ook haar stabiliteit inspireert mij. Er zitten geen pieken of dalen in. Dat houdt mij stabiel. Ze leeft heel bewust. Ze staat altijd aan, dat maakt haar heel krachtig. Als zij een commitment maakt, laat ze niet los. Ze plant van tevoren hoe ze iets gaat uitvoeren. Geen enkele uitdaging is voor haar een probleem. Er is geen twijfel. Ze weet ook dat sommige ideeën soms tijd kosten. Hierdoor weet ze haar motivatie vast te houden. Ook tegenslagen stoppen haar niet. Ze gaat er gewoon voor.”

Oordelen

“Wat ik ook heel mooi vind is dat zolang ik haar ken, haar nog nooit heb horen oordelen over een ander. Iemand kan nog zo raar doen, de achtergrond vanwaar diegene vandaan komt is niet bekend dus je kunt er niet over oordelen. Zij zou eerder uitzoeken hoe ze kan helpen. Zo gingen we deze zomer naar Texel. Op de boot lag een lieveheersbeestje op zijn rug. Die zette ze op haar vinger om aan wal op een stukje groen weer los te laten. De kleine dingen ziet zij niet als klein, omdat ze niet oordeelt. Zoiets waardeer ik en inspireert mij weer.”
Volgende week een andere inspiratiebron: Arnold Schwarzenegger

Fred Beljaars is gecertificeerd Leadership en Life Coach en heeft een achtergrond in de topsport. Hij werkt resultaatgericht. Typerend voor hem is zijn licht opgewekte stijl en directheid. Meer weten? https://www.fredbeljaars-creator.nl of neem direct vrijblijvend contact op via e-mail.


72 keer bekeken
Contact
Als je geïnteresseerd bent om samen te werken, vul dan het formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk.
Alleen serieuze en toepasselijke vragen.
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 by Fred Beljaars | Creator