Gepassioneerd anderen te inspireren.

Mijn werk gaat niet alleen over resultaten. Maar resultaten zijn onvermijdelijk als je met mij samenwerkt.
Sinds ik me kan herinneren, heb ik de dingen graag uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Ik vond het zo leuk, dat ik het begon te doen met mijn eigen leven en geest - mijn gedachten uit elkaar halen en ze opnieuw opbouwen om te passen bij hoe ik in de wereld wilde zijn.
Ik heb veel levens geleefd. Mijn reis heeft me door topsport, een aannemersbedrijf, vastgoed, opleiding leadership en vele avonturen geleid, waaronder het sjamanisme uit diverse culturen. 
Onderweg heb ik veel leraren gehad - mijn ouders, geweldige bedrijfsmentoren en spirituele leiders uit het prachtige sjamanisme. Al deze mensen hebben mij niet alleen met hun advies geholpen, maar ook door te demonstreren hoe ze in de wereld zijn. Ik woon met mijn vrouw in Zuid-Holland, waar ik mensen uit de hele wereld help, te laten worden zoals ze bedoeld zijn. Om hun kracht en liefde uit te drukken en hun waarheid te leven. Om succes te boeken, zowel materieel als spiritueel. Ik hou van mijn klanten, ik hou van het werk dat we doen en ik deel het graag met de wereld.

"Telkens wanneer ik door hem wordt gecoacht of hem anderen zie coachen, sta ik versteld van het vermogen dat hij heeft om diepgaande transformatie te creëren. Ik heb het gevoel dat ik in de aanwezigheid ben van een grootmeester die zich op een ander niveau bevindt, wiens ambacht een kunstvorm is geworden."
- Bob Verschuren | Professioneel Trainer
Contact
Als je geïnteresseerd bent om samen te werken, vul dan het formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk.
Alleen serieuze en toepasselijke vragen.
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 by Fred Beljaars | Creator